Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let Her Cry

Let Her Cry

15/11/2016 | Flixfilm

Se Let Her Cry på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Asoka Handagama
Skuespillere: Dhritiman Chatterjee, Rithika Kodithuwakku, Swarna Mallawarachchi, Sandali Ash
Spilletid: N/A
Land: Sri Lanka
Sprog: English, Sinhalese
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da en attraktiv studerende falder for sin næsten pensionsmodne professor, roder hun op i mandens rutineprægede liv på en ret usædvanlig måde.


Se Let Her Cry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLet Her Cry havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Let Her Cry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Let Her Cry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Let Her Cry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let Her Cry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar