Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Let Him Go

Let Him Go

13/06/2023 | Flixfilm

Let Him Go på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Thomas Bezucha
Skuespillere: Diane Lane, Kevin Costner, Kayli Carter
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter deres søn dør, og deres svigerdatter gifter sig påny med en voldelig mand, drager et aldrende par ud for at redde deres barnebarn fra hans magtfulde nye familie.Se Let Him Go på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Let Him Go havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Let Him Go på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Let Him Go ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let Him Go stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Let Him Go, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let Him Go er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar