Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let It Shine

Let It Shine

06/05/2015 | Flixfilm

Se Let It Shine på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Family, Music
Instruktør: Paul Hoen
Skuespillere: Tyler James Williams, Coco Jones, Trevor Jackson, Brandon Mychal Smith
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I denne flunkende udgave af "Cyrano de Bergerac" gør en teenage-rapper med lavt selvværd kur til sin drømmepige gennem musikken.


Se Let It Shine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLet It Shine havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Let It Shine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Let It Shine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Let It Shine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let It Shine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar