Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let It Snow

Let It Snow

08/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Let It Snow på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Luke Snellin
Skuespillere: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: En snestorm rammer en lille by på en kold juleaften, og det får konsekvenser for venskaber, kærlighedsliv og fremtiden for flere high school-elever.


Se Let It Snow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Let It Snow (Tre Vinterromancer) havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Let It Snow (Tre Vinterromancer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Let It Snow herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Let It Snow (Tre Vinterromancer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let It Snow stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar