Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let It Snow

Let It Snow

08/11/2019 | Flixfilm

Let It Snow på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Luke Snellin
Skuespillere: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En snestorm rammer en lille by på en kold juleaften, og det får konsekvenser for venskaber, kærlighedsliv og fremtiden for flere high school-elever.Se Let It Snow på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Let It Snow (Tre Vinterromancer) havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Let It Snow på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Let It Snow (Tre Vinterromancer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let It Snow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Let It Snow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let It Snow (Tre Vinterromancer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar