Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let the Bullets Fly

Let the Bullets Fly

27/09/2019 | Flixfilm

Se Let the Bullets Fly på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Drama, Western
Instruktør: Wen Jiang
Skuespillere: Yun-Fat Chow, You Ge, Wen Jiang, Carina Lau
Spilletid: 132 min
Land: China, Hong Kong
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Den lovløse Zhang kaprer et tog med guvernøren og en masse bytte ombord. Da toget kører af sporet, udtænker Zhang en plan om at udgive sig for at være guvernøren.

Let the Bullets Fly havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Let the Bullets Fly på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Let the Bullets Fly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let the Bullets Fly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Let the Bullets Fly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let the Bullets Fly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar