Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let the Bullets Fly

Let the Bullets Fly

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Let the Bullets Fly på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Western
Instruktør: Wen Jiang
Skuespillere: Yun-Fat Chow, You Ge, Wen Jiang, Carina Lau
Spilletid: 132 min
Land: China, Hong Kong
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Den lovløse Zhang kaprer et tog med guvernøren og en masse bytte ombord. Da toget kører af sporet, udtænker Zhang en plan om at udgive sig for at være guvernøren.


Se Let the Bullets Fly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Let the Bullets Fly havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Let the Bullets Fly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Let the Bullets Fly herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Let the Bullets Fly er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let the Bullets Fly stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar