Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lad den rette komme ind

Lad den rette komme ind

02/01/2022 | Flixfilm

Lad den rette komme ind på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: 12-årige Oskar er de lokale bøllers foretrukne offer. Det ændrer sig, da han møder den nye nabodatter, som er lidt speciel og har forbindelse til en række makabre mord.

Lad den rette komme ind (Lad den rette komme ind) havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lad den rette komme ind på YouTube.Se Lad den rette komme ind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lad den rette komme ind (Lad den rette komme ind) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lad den rette komme ind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lad den rette komme ind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lad den rette komme ind (Lad den rette komme ind) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar