Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Let the Right One In

17/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Horror, Romance
Instruktør: Tomas Alfredson
Skuespillere: Kåre Hedebrant, Lina Leandersson, Per Ragnar, Henrik Dahl
Spilletid: 115 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Spanish
IMDB-bedømmelse: 7.9

Resumé: 12-årige Oskar er de lokale bøllers foretrukne offer. Det ændrer sig, da han møder den nye nabodatter, som er lidt speciel og har forbindelse til en række makabre mord.


Se Let the Right One In på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Let the Right One In (Lad den rette komme ind) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Let the Right One In (Lad den rette komme ind) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Let the Right One In herunder:Fra premieredatoen (17. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Let the Right One In (Lad den rette komme ind) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Let the Right One In stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar