Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let the Right One In

Let the Right One In

17/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Let the Right One In på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Horror, Romance
Instruktør: Tomas Alfredson
Skuespillere: Kåre Hedebrant, Lina Leandersson, Per Ragnar, Henrik Dahl
Spilletid: 114 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Spanish
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: 12-årige Oskar er de lokale bøllers foretrukne offer. Det ændrer sig, da han møder den nye nabodatter, som er lidt speciel og har forbindelse til en række makabre mord.


Se Let the Right One In på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Let the Right One In (Lad den rette komme ind) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Let the Right One In (Lad den rette komme ind) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Let the Right One In herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Let the Right One In (Lad den rette komme ind) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let the Right One In stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar