Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let There Be Light

Let There Be Light

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Let There Be Light på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Kevin Sorbo
Skuespillere: Kevin Sorbo, Sam Sorbo, Daniel Roebuck, Donielle Artese
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Når veteraner vender hjem fra krig, har nogle skader, der er mere psykiske end fysiske. Denne film følger patienter og plejepersonale under deres behandling.


Se Let There Be Light på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Let There Be Light (Lad der blive lys) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Let There Be Light (Lad der blive lys) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Let There Be Light herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Let There Be Light (Lad der blive lys) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let There Be Light stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar