Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lethal Vows

Lethal Vows

14/03/2016 | Flixfilm

Se Lethal Vows på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Paul Schneider
Skuespillere: John Ritter, Marg Helgenberger, Megan Gallagher, Lawrence Dane
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En lidende kvinde mistænker sin tidligere mand for at være skyld i hendes dårlige helbred, da hans nye kone får de samme symptomer som hende selv.


Se Lethal Vows på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLethal Vows havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lethal Vows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lethal Vows herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lethal Vows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lethal Vows stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar