Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lethal Weapon 2

Lethal Weapon 2

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Lethal Weapon 2 på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Richard Donner
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Joss Ackland
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Afrikaans
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Betjentene Riggs og Murtaugh sporer en bil fuld af guldmønter til en sydafrikansk diplomat, der bruger politisk immunitet til at skjule sin smuglerbande.


Se Lethal Weapon 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lethal Weapon 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lethal Weapon 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lethal Weapon 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lethal Weapon 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lethal Weapon 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar