Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lethal Weapon 2

Lethal Weapon 2

01/01/2017 | Flixfilm

Se Lethal Weapon 2 på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Richard Donner
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Joss Ackland
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Afrikaans
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Betjentene Riggs og Murtaugh sporer en bil fuld af guldmønter til en sydafrikansk diplomat, der bruger politisk immunitet til at skjule sin smuglerbande.


Se Lethal Weapon 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLethal Weapon 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lethal Weapon 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lethal Weapon 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lethal Weapon 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lethal Weapon 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar