Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lethal Weapon 2

Lethal Weapon 2

01/01/2017 | Flixfilm

Lethal Weapon 2 på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Richard Donner
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English, Afrikaans
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Betjentene Riggs og Murtaugh sporer en bil fuld af guldmønter til en sydafrikansk diplomat, der bruger politisk immunitet til at skjule sin smuglerbande.

Lethal Weapon 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lethal Weapon 2 på YouTube.Se Lethal Weapon 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lethal Weapon 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lethal Weapon 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lethal Weapon 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lethal Weapon 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar