Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lethal Weapon 2

Lethal Weapon 2

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Lethal Weapon 2 på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Richard Donner
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Joss Ackland
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Afrikaans
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Betjentene Riggs og Murtaugh sporer en bil fuld af guldmønter til en sydafrikansk diplomat, der bruger politisk immunitet til at skjule sin smuglerbande.


Se Lethal Weapon 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lethal Weapon 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lethal Weapon 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lethal Weapon 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lethal Weapon 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lethal Weapon 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar