Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lethal Weapon 3

Lethal Weapon 3

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Lethal Weapon 3 på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Richard Donner
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Det umage makkerpar Martin Riggs og Roger Murtaugh er tilbage. Denne gang er de efter en tidligere politimand, der nu sælger våben på det sorte marked.


Se Lethal Weapon 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lethal Weapon 3 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lethal Weapon 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lethal Weapon 3 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lethal Weapon 3 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lethal Weapon 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar