Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lethal Weapon 4

Lethal Weapon 4

01/01/2017 | Flixfilm

Se Lethal Weapon 4 på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Richard Donner
Skuespillere: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese, Mandarin
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: De uregerlige betjente Riggs og Murtaugh står over for den asiatiske mafialeder Wah Sing Ku, der beskæftiger sig med slavehandel og falskmøntneri.


Se Lethal Weapon 4 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLethal Weapon 4 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lethal Weapon 4 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lethal Weapon 4 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lethal Weapon 4 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lethal Weapon 4 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar