Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’étoile du Nord

L’étoile du Nord

14/03/2022 | Flixfilm

L’étoile du Nord på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da en egyptisk magnat bliver dræbt på et tog, ankommer den franskmand, som han blev venner med, til Paris med en blodig frakke, en bunke kontanter og en påstået uskyld.

L’étoile du Nord havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’étoile du Nord på YouTube.Se L’étoile du Nord på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om L’étoile du Nord ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’étoile du Nord stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’étoile du Nord, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’étoile du Nord er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar