Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let’s Be Evil

Let’s Be Evil

13/12/2016 | Flixfilm

Se Let’s Be Evil på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Cody Calahan
Skuespillere: Alanna LeVierge, Nina Kiri, Adam Christie, Kate Fenton
Spilletid: 89 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Da tre voksne overvåger et program for særligt begavede børn, som bruger virtuel reality-briller, bliver de jagtet af børnene, de skulle passe.


Se Let’s Be Evil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLet’s Be Evil havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Let’s Be Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Let’s Be Evil herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Let’s Be Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let’s Be Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar