Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let’s Be Evil

Let’s Be Evil

13/12/2016 | Flixfilm

Let’s Be Evil på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Cody Calahan
Skuespillere: Alanna LeVierge, Nina Kiri, Adam Christie
Spilletid: 89 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da tre voksne overvåger et program for særligt begavede børn, som bruger virtuel reality-briller, bliver de jagtet af børnene, de skulle passe.

Let’s Be Evil havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Let’s Be Evil på YouTube.Se Let’s Be Evil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Let’s Be Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let’s Be Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Let’s Be Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let’s Be Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar