Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let’s Be Happy

Let’s Be Happy

01/11/2022 | Flixfilm

Let’s Be Happy på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Andy Serkis
Skuespillere: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams
Spilletid: 97 min
Land: United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter at have modtaget sin arv, besøger en kvinde fra Vermont sine skotske aner og møder to bejlere: en ligefrem sælger og en forarmet aristokrat.Se Let’s Be Happy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Let’s Be Happy havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Let’s Be Happy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Let’s Be Happy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let’s Be Happy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Let’s Be Happy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let’s Be Happy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar