Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let’s Dance

Let’s Dance

15/05/2020 | Flixfilm

Let’s Dance på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Andy Serkis
Skuespillere: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams
Spilletid: 97 min
Land: United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En gift advokat er desillusioneret over sin ensformige hverdag og tilmelder sig en danseskole i denne genindspilning af den japanske film "Shall We Dance?" fra 1996.

Let’s Dance havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Let’s Dance på YouTube.Se Let’s Dance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Let’s Dance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let’s Dance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Let’s Dance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let’s Dance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar