Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let’s Dance

Let’s Dance

04/12/2019 | Flixfilm

Let’s Dance på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Luke Snellin
Skuespillere: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Efter hans gruppe er blevet opløst, underviser en talentfuld men usikker hiphopdanser på en fornem balletskole i Paris, hvor han falder for en kommende ballerina.

Let’s Dance havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Let’s Dance på YouTube.Se Let’s Dance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Let’s Dance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let’s Dance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Let’s Dance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let’s Dance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar