Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let’s Eat 2

Let’s Eat 2

29/09/2019 | Flixfilm

Se Let’s Eat 2 på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Fantasy, Horror, Romance
Instruktør: Tomas Alfredson
Skuespillere: Kåre Hedebrant, Lina Leandersson, Per Ragnar, Henrik Dahl
Spilletid: 114 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Spanish
IMDb-karakter: 7.9

Handling: To klassekammerater fra folkeskolen genforenes som naboer og finder ud af, at deres forhold var, og stadig er, defineret af mad.

Let’s Eat 2 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Let’s Eat 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Let’s Eat 2 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let’s Eat 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let’s Eat 2 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar