Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let’s Fight Ghost

Let’s Fight Ghost

22/04/2021 | Flixfilm

Se Let’s Fight Ghost på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Luke Snellin
Skuespillere: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En medicinstuderende med overnaturlige kræfter forsøger at udnytte sine evner i kamp mod spøgelser, indtil en omflakkende ånd vækker kærligheden i ham.

Let’s Fight Ghost (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Let’s Fight Ghost på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Let’s Fight Ghost (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let’s Fight Ghost (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Let’s Fight Ghost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let’s Fight Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar