Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Death and Life of Bobby Z

The Death and Life of Bobby Z

16/10/2016 | Ingen kommentarer

Se The Death and Life of Bobby Z på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den fængslede tidligere flådesoldat Tim Kearney tilbydes en vej ud af fængslet ved at deltage i en gidseludveksling. Han er på flugt, da planen går skævt.


Se The Death and Life of Bobby Z på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Death and Life of Bobby Z havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Death and Life of Bobby Z ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Death and Life of Bobby Z herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Death and Life of Bobby Z er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Death and Life of Bobby Z stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar