Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Letters From Iwo Jima

Letters From Iwo Jima

28/01/2015 | Flixfilm

Se Letters From Iwo Jima på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya, Tsuyoshi Ihara
Spilletid: 141 min
Land: United States, Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Mens allierede styrker i titusindvis rykker længere ind i landet, forbereder de japanske tropper sig på at møde deres skæbne.

Letters From Iwo Jima havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Letters From Iwo Jima på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Letters From Iwo Jima ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Letters From Iwo Jima stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Letters From Iwo Jima, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Letters From Iwo Jima er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar