Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Letters From Iwo Jima

Letters From Iwo Jima

28/01/2015 | Flixfilm

Letters From Iwo Jima på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Ken Watanabe, Kazunari Ninomiya, Tsuyoshi Ihara
Spilletid: 141 min
Land: United States, Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Mens allierede styrker i titusindvis rykker længere ind i landet, forbereder de japanske tropper sig på at møde deres skæbne.

Letters From Iwo Jima havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Letters From Iwo Jima på YouTube.Se Letters From Iwo Jima på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Letters From Iwo Jima ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Letters From Iwo Jima stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Letters From Iwo Jima, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Letters From Iwo Jima er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar