Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Letters to Juliet

Letters to Juliet

02/11/2020 | Flixfilm

Letters to Juliet på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Gary Winick
Skuespillere: Amanda Seyfried, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Ved at besvare et brev adresseret til Shakespeares tragiske heltinde Juliet Capulet, bliver en amerikansk kvinde i Verona ført ud på en jagt efter kærlighed.Se Letters to Juliet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Letters to Juliet havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Letters to Juliet på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Letters to Juliet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Letters to Juliet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Letters to Juliet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Letters to Juliet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar