Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Letters to Juliet

Letters to Juliet

20/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Letters to Juliet på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Gary Winick
Skuespillere: Amanda Seyfried, Marcia DeBonis, Gael García Bernal, Giordano Formenti
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Ved at besvare et brev adresseret til Shakespeares tragiske heltinde Juliet Capulet, bliver en amerikansk kvinde i Verona ført ud på en jagt efter kærlighed.


Se Letters to Juliet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Letters to Juliet havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Letters to Juliet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Letters to Juliet herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Letters to Juliet er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Letters to Juliet stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar