Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Letters to Juliet

Letters to Juliet

02/11/2020 | Flixfilm

Se Letters to Juliet på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Gary Winick
Skuespillere: Amanda Seyfried, Marcia DeBonis, Gael García Bernal, Giordano Formenti
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Ved at besvare et brev adresseret til Shakespeares tragiske heltinde Juliet Capulet, bliver en amerikansk kvinde i Verona ført ud på en jagt efter kærlighed.

Letters to Juliet havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Letters to Juliet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Letters to Juliet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Letters to Juliet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Letters to Juliet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Letters to Juliet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar