Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leur Souffle

Leur Souffle

04/06/2022 | Flixfilm

Leur Souffle på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Cécile Besnault, Ivan Marchika
Skuespillere: N/A
Spilletid: 120 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentarfilm følger søster Bénédicte, en ung kvinde, mens hun træder ind i klosterlivet i et benediktinerkloster i Frankrig.Se Leur Souffle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Leur Souffle havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Leur Souffle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Leur Souffle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leur Souffle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Leur Souffle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Leur Souffle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar