Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lev Stærkt

Lev Stærkt

25/12/2016 | Flixfilm

Se Lev Stærkt på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: To venner, der elsker hurtige biler, er knuste, da den ene dræber en kvinde under et gaderæs. Den anden flygter fra ulykkesstedet, men har dårlig samvittighed.


Se Lev Stærkt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLev Stærkt havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lev Stærkt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lev Stærkt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lev Stærkt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lev Stærkt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar