Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leviathan

Leviathan

01/02/2017 | Flixfilm

Se Leviathan på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Andrey Zvyagintsev
Skuespillere: Aleksey Serebryakov, Elena Lyadova, Vladimir Vdovichenkov, Roman Madyanov
Spilletid: 140 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En familiefar, der ejer et autoværksted, stiller sig op mod myndighederne og kæmper, da hans landsbys korrupte borgmester insisterer på at opkøbe hans ejendom.


Se Leviathan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLeviathan havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Leviathan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Leviathan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Leviathan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leviathan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Leviathan

  1. Gamon - kl. 21:29, 01-02-2017:

    til jer det så trailer,det er forkert trailer,fordi dette er The Leviathan Teaser.

  2. Flixfilm - kl. 09:54, 14-02-2017:

    Hej Gamon,

    Det skulle meget gerne være fikset nu. Tak for heads up! 🙂

    Skriv kommentar