Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Levius

28/11/2019 | Flixfilm

Se Levius på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Action
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sean Burgos, Zach Aguilar, Todd Haberkorn, Julia McIlvaine
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Unge Levius kæmper sig op gennem rækkerne i den brutale metalboksningverden under sin onkels vejledning. Kræfter uden for ringen holder øje med ham.Se Levius på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Levius (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Levius (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Levius:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Levius er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Levius (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar