Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

05/04/2023 | Flixfilm

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne intime dokumentar følger Lewis Capaldis rejse fra at være en ambitiøs teenager med en viral optræden til Grammy-nomineret popstjerne.Se Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar