Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leyla Everlasting

Leyla Everlasting

04/12/2020 | Flixfilm

Se Leyla Everlasting på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Ezel Akay
Skuespillere: Haluk Bilginer, Demet Akbag, Elçin Sangu, Firat Tanis
Spilletid: 112 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 3.8

Handling: En ukuelig husmor, hendes mand og deres ægteskabsterapeut bliver viklet ind i et farligt trekantsdrama og jagten på et gammelt manuskript.

Leyla Everlasting havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Leyla Everlasting på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Leyla Everlasting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leyla Everlasting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Leyla Everlasting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Leyla Everlasting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar