Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LFO: The Movie

LFO: The Movie

27/12/2014 | Flixfilm

Se LFO: The Movie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne sci-fi-komedie eksperimenterer nørden Robert Nord med lydsignaler og opdager, at han kan hypnotisere folk omkring sig.


Se LFO: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLFO: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LFO: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LFO: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LFO: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LFO: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar