Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LFO: The Movie

LFO: The Movie

27/12/2014 | Flixfilm

LFO: The Movie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne sci-fi-komedie eksperimenterer nørden Robert Nord med lydsignaler og opdager, at han kan hypnotisere folk omkring sig.Se LFO: The Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

LFO: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LFO: The Movie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om LFO: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LFO: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LFO: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LFO: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar