Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’homme blessé

L’homme blessé

30/07/2021 | Flixfilm

L’homme blessé på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter et voldeligt røveri på en togstation bliver en ensom ung mand besat af gerningsmanden, men det kan få forfærdelige konsekvenser at følge efter ham.

L’homme blessé havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’homme blessé på YouTube.Se L’homme blessé på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om L’homme blessé ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’homme blessé stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’homme blessé, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’homme blessé er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar