Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liar Liar

Liar Liar

01/04/2023 | Flixfilm

Liar Liar på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktion: Tom Shadyac
Skuespillere: Jim Carrey, Maura Tierney, Amanda Donohoe
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da hans søns fødselsdagsønske på magisk vis går i opfyldelse, er en undvigende advokat pludselig ude af stand til at fortælle en løgn i 24 timer.Se Liar Liar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Liar Liar (Fuld af løgn) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Liar Liar på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Liar Liar (Fuld af løgn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liar Liar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Liar Liar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Liar Liar (Fuld af løgn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar