Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liar Liar

Liar Liar

15/02/2019 | Flixfilm

Se Liar Liar på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Tom Shadyac
Skuespillere: Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper, Cary Elwes
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da hans søns fødselsdagsønske på magisk vis går i opfyldelse, er en undvigende advokat pludselig ude af stand til at fortælle en løgn i 24 timer.


Se Liar Liar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLiar Liar (Fuld af løgn) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Liar Liar (Fuld af løgn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Liar Liar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Liar Liar (Fuld af løgn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liar Liar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar