Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liar Liar

Liar Liar

15/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Liar Liar på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Tom Shadyac
Skuespillere: Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper, Cary Elwes
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Da hans søns fødselsdagsønske på magisk vis går i opfyldelse, er en undvigende advokat pludselig ude af stand til at fortælle en løgn i 24 timer.


Se Liar Liar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Liar Liar (Fuld af løgn) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Liar Liar (Fuld af løgn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Liar Liar herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Liar Liar (Fuld af løgn) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liar Liar stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar