Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liberated: The New Sexual Revolution

Liberated: The New Sexual Revolution

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Liberated: The New Sexual Revolution på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Benjamin Nolot
Skuespillere: Kimberleigh Andrews, Kim Biddle, Adam Brown, Gail Dines
Spilletid: 84 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Filmskabere undersøger, hvordan popkulturen former en ny generations holdning til køn, seksualitet og vold, som kan ses blandt elever på forårsferie.


Se Liberated: The New Sexual Revolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Liberated: The New Sexual Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Liberated: The New Sexual Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Liberated: The New Sexual Revolution herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Liberated: The New Sexual Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liberated: The New Sexual Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar