Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liberated: The New Sexual Revolution

Liberated: The New Sexual Revolution

01/02/2018 | Flixfilm

Se Liberated: The New Sexual Revolution på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Benjamin Nolot
Skuespillere: Kimberleigh Andrews, Kim Biddle, Adam Brown, Gail Dines
Spilletid: 84 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Filmskabere undersøger, hvordan popkulturen former en ny generations holdning til køn, seksualitet og vold, som kan ses blandt elever på forårsferie.


Se Liberated: The New Sexual Revolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Liberated: The New Sexual Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Liberated: The New Sexual Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Liberated: The New Sexual Revolution:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Liberated: The New Sexual Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liberated: The New Sexual Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar