Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liberty Stands Still

Liberty Stands Still

07/01/2015 | Flixfilm

Liberty Stands Still på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Kari Skogland
Skuespillere: Tanya Allen, Hart Bochner, Fulvio Cecere
Spilletid: 96 min
Land: Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Liberty Wallace, præsidenten for USA's største våbenproducent, er målet for en mystisk, hævntørstig snigmorder med meget personlige motiver.

Liberty Stands Still havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Liberty Stands Still på YouTube.Se Liberty Stands Still på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Liberty Stands Still ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liberty Stands Still stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Liberty Stands Still, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Liberty Stands Still er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar