Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » License To Drill: Louisiana

License To Drill: Louisiana

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se License To Drill: Louisiana på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 48 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Et hold besætningsmedlemmer fra en olieplatform bytter den bidende kulde fra deres elskede Canada ud med sol og varme i New Orleans.


Se License To Drill: Louisiana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


License To Drill: Louisiana (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om License To Drill: Louisiana (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til License To Drill: Louisiana herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til License To Drill: Louisiana er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at License To Drill: Louisiana (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore