Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » License To Drill: Louisiana

License To Drill: Louisiana

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se License To Drill: Louisiana på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 48 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Et hold besætningsmedlemmer fra en olieplatform bytter den bidende kulde fra deres elskede Canada ud med sol og varme i New Orleans.


Se License To Drill: Louisiana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


License To Drill: Louisiana (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om License To Drill: Louisiana (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til License To Drill: Louisiana herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til License To Drill: Louisiana er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at License To Drill: Louisiana (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar