Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » License To Drill: Louisiana

License To Drill: Louisiana

01/02/2019 | Flixfilm

Se License To Drill: Louisiana på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 48 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et hold besætningsmedlemmer fra en olieplatform bytter den bidende kulde fra deres elskede Canada ud med sol og varme i New Orleans.

License To Drill: Louisiana (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se License To Drill: Louisiana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om License To Drill: Louisiana (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at License To Drill: Louisiana (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame License To Drill: Louisiana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til License To Drill: Louisiana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar