Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lie To Me

Lie To Me

05/02/2016 | Flixfilm

Se Lie To Me på Netflix

Indspilningsår: 2009–2011
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines, Monica Raymund
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne dramaserie handler om dr. Cal Lightman, hvis viden om menneskers adfærd hjælper politiet i sager, hvor det er afgørende for opklaringen at vide, hvem der lyver.

Lie To Me havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lie To Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lie To Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lie To Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lie To Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lie To Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar