Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lies and Deceit

Lies and Deceit

04/03/2022 | Flixfilm

Lies and Deceit på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short, Drama
Instruktion: Alexander Johnson
Skuespillere: Devon Floyd, Victoria Laurey, Danyelle Mcllwain
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En litteraturlærer søger retfærdighed over en læge, som hun hævder voldtog hende på en date, mens han på det kraftigste tilbageviser hendes version af deres møde.

Lies and Deceit (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lies and Deceit på YouTube.Se Lies and Deceit på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lies and Deceit (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lies and Deceit (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lies and Deceit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lies and Deceit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar