Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LIFE 2.0

18/03/2014 | Flixfilm

Se LIFE 2.0 på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Jason Spingarn-Koff
Skuespillere: Teasa Copprue
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Computerbrugere fra hele verden logger ind i den virtuelle verden Second Life. Men nogle brugeres liv fortæres helt af den alternative virkelighed.

LIFE 2.0 havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se LIFE 2.0 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LIFE 2.0 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LIFE 2.0 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LIFE 2.0, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LIFE 2.0 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar