Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Life

07/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Life på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: På Koreas største universitetshospital kolliderer idealer og interesser mellem en patientfokuseret vagtlæge og hospitalets nyudnævnte administrerende direktør.


Se Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Life (라이프) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Life (라이프) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Life herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Life (라이프) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar