Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life as We Know It

Life as We Know It

16/02/2019 | Flixfilm

Life as We Know It på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Greg Berlanti
Skuespillere: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En indehaver af et cateringfirma og en tv-sportschef oplever et gensidigt had på deres skæbnesvangre første date – men må lægge deres følelser på hylden.

Life as We Know It havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Life as We Know It på YouTube.Se Life as We Know It på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Life as We Know It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life as We Know It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life as We Know It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life as We Know It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Life as We Know It

  1. Navn - kl. 16:06, 16-02-2019:

    Hej.
    Hvordan kan i sende film som nyheder på flixfilm d.16/2 som allerede er på netflix.

Skriv kommentar