Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life as We Know It

Life as We Know It

16/02/2019 | Flixfilm

Se Life as We Know It på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Greg Berlanti
Skuespillere: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Alexis Clagett
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En indehaver af et cateringfirma og en tv-sportschef oplever et gensidigt had på deres skæbnesvangre første date – men må lægge deres følelser på hylden.


Se Life as We Know It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLife as We Know It havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Life as We Know It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Life as We Know It herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Life as We Know It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life as We Know It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Life as We Know It

  1. Navn - kl. 16:06, 16-02-2019:

    Hej.
    Hvordan kan i sende film som nyheder på flixfilm d.16/2 som allerede er på netflix.

    Skriv kommentar