Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life in Color with David Attenborough

Life in Color with David Attenborough

22/04/2021 | Flixfilm

Se Life in Color with David Attenborough på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ved hjælp af innovativ teknologi sætter denne dokuserie et nyt perspektiv på naturen, hvor dyrene bruger farver for at overleve og begå sig.

Life in Color with David Attenborough (Livet i farver med David Attenborough) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Life in Color with David Attenborough på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Life in Color with David Attenborough (Livet i farver med David Attenborough) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life in Color with David Attenborough stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life in Color with David Attenborough, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life in Color with David Attenborough (Livet i farver med David Attenborough) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar