Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life in Outer Space

Life in Outer Space

20/11/2022 | Flixfilm

Life in Outer Space på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Ruth Chao
Skuespillere: Full Cast
Spilletid: 104 min
Land: Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar ser på fremtidige Mars-missioner og udforsker de seneste resultater, der tyder på muligheden for liv i vores solsystem og endnu længere væk.

Life in Outer Space havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Life in Outer Space på YouTube.Se Life in Outer Space på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Life in Outer Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life in Outer Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life in Outer Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life in Outer Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar