Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life in Pieces

Life in Pieces

01/01/2017 | Flixfilm

Se Life in Pieces på Netflix

Indspilningsår: 2015–2019
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Colin Hanks, Betsy Brandt, Thomas Sadoski, Zoe Lister-Jones
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Livet i en amerikansk familie med tre generationer fortælles i korte historier, som blotlægger de finurlige familiemedlemmers liv og kærlighedsforhold.


Se Life in Pieces på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLife in Pieces havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Life in Pieces ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Life in Pieces herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Life in Pieces er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life in Pieces stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar