Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life in the Doghouse

Life in the Doghouse

01/06/2019 | Flixfilm

Se Life in the Doghouse på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Ron Davis
Skuespillere: Ron Danta, Danny Robertshaw, Charity Caldwell, Jessica Caughman
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Et par driver et livligt hundeinternat fra deres eget hjem med løftet om at finde et trygt, varigt hjem til verdens mest nødlidte vovser. Indtil videre 10.000 af dem.

Life in the Doghouse (Danny og Rons hundeinternat) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Life in the Doghouse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Life in the Doghouse (Danny og Rons hundeinternat) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life in the Doghouse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life in the Doghouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life in the Doghouse (Danny og Rons hundeinternat) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar