Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life in the Doghouse

Life in the Doghouse

01/06/2019 | Flixfilm

Life in the Doghouse på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Ron Davis
Skuespillere: Ron Danta, Danny Robertshaw, Charity Caldwell
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Et par driver et livligt hundeinternat fra deres eget hjem med løftet om at finde et trygt, varigt hjem til verdens mest nødlidte vovser. Indtil videre 10.000 af dem.

Life in the Doghouse (Danny og Rons hundeinternat) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Life in the Doghouse på YouTube.Se Life in the Doghouse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Life in the Doghouse (Danny og Rons hundeinternat) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life in the Doghouse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life in the Doghouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life in the Doghouse (Danny og Rons hundeinternat) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar