Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life Itself

Life Itself

19/03/2015 | Flixfilm

Se Life Itself på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Dan Fogelman
Skuespillere: Oscar Isaac, Olivia Wilde, Annette Bening, Mandy Patinkin
Spilletid: 117 min
Land: USA, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Følg Roger Ebert fra hans tid på skolebladet til hans status som USA's førende filmkritiker i denne dokumentar, der er skabt over hans erindringer.


Se Life Itself på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLife Itself havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Life Itself ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Life Itself herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Life Itself er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life Itself stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar