Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life Itself

Life Itself

19/03/2015 | Flixfilm

Life Itself på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Dan Fogelman
Skuespillere: Oscar Isaac, Olivia Wilde, Annette Bening
Spilletid: 2 min
Land: United States, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Følg Roger Ebert fra hans tid på skolebladet til hans status som USA's førende filmkritiker i denne dokumentar, der er skabt over hans erindringer.

Life Itself havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Life Itself på YouTube.Se Life Itself på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Life Itself ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life Itself stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life Itself, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life Itself er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar