Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life of a King

Life of a King

15/11/2016 | Flixfilm

Life of a King på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama
Instruktion: Jake Goldberger
Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Dennis Haysbert, George Dick
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Efter 18 år i fangenskab etablerer Eugene Brown en skakklub for at få unge væk fra gaden og på kurs mod bedre liv.

Life of a King havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Life of a King på YouTube.Se Life of a King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Life of a King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life of a King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life of a King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life of a King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar