Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life of a King

Life of a King

15/11/2016 | Flixfilm

Se Life of a King på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Jake Goldberger
Skuespillere: Cuba Gooding Jr., Dennis Haysbert, George Dick, Thurston Hill III
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Efter 18 år i fangenskab etablerer Eugene Brown en skakklub for at få unge væk fra gaden og på kurs mod bedre liv.


Se Life of a King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLife of a King havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Life of a King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Life of a King herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Life of a King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life of a King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar