Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life of Crime

Life of Crime

01/01/2017 | Flixfilm

Se Life of Crime på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Daniel Schechter
Skuespillere: Jennifer Aniston, Yasiin Bey, Isla Fisher, Will Forte
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Efter at have kidnappet en rig entreprenørs kone for løsepenge opdager to småkriminelle, at deres plan er behæftet med en stor fejl.


Se Life of Crime på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLife of Crime havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Life of Crime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Life of Crime herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Life of Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life of Crime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar