Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life of Pi

Life of Pi

15/06/2019 | Flixfilm

Se Life of Pi på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Ang Lee
Skuespillere: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Ayush Tandon, Gautam Belur
Spilletid: 127 min
Land: USA, Taiwan, UK, Canada
Sprog: Arabic, English, Tamil, French, Japanese, Hindi, Chinese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Denne historie om overgangen fra barn til voksen er baseret op Yann Martels bestseller. Den fortæller om Pi, en indisk dreng og eneste overlevende fra et skibsforlis.


Se Life of Pi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLife of Pi havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Life of Pi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Life of Pi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Life of Pi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life of Pi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar