Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life of Pi

Life of Pi

15/06/2019 | Flixfilm

Se Life of Pi på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Ang Lee
Skuespillere: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Ayush Tandon, Gautam Belur
Spilletid: 127 min
Land: USA, Taiwan, UK, Mexico, Canada, France, India
Sprog: English, Hindi, Japanese, French
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne historie om overgangen fra barn til voksen er baseret op Yann Martels bestseller. Den fortæller om Pi, en indisk dreng og eneste overlevende fra et skibsforlis.

Life of Pi havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Life of Pi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Life of Pi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life of Pi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life of Pi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life of Pi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar