Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life of the Party

Life of the Party

03/03/2019 | Flixfilm

Life of the Party på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Ben Falcone
Skuespillere: Melissa McCarthy, Matt Walsh, Molly Gordon
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En fraskilt og dedikeret husmor starter forfra og begynder på det samme universitet som sin datter for at få sin uddannelse og hele college-oplevelsen.

Life of the Party havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Life of the Party på YouTube.Se Life of the Party på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Life of the Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life of the Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life of the Party, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life of the Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar