Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life of the Party

Life of the Party

03/03/2019 | Flixfilm

Se Life of the Party på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Ben Falcone
Skuespillere: Melissa McCarthy, Matt Walsh, Molly Gordon, Ben Falcone
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En fraskilt og dedikeret husmor starter forfra og begynder på det samme universitet som sin datter for at få sin uddannelse og hele college-oplevelsen.


Se Life of the Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLife of the Party havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Life of the Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Life of the Party herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Life of the Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life of the Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar