Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life on the Line

Life on the Line

01/03/2018 | Flixfilm

Se Life on the Line på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Thriller
Instruktør: David Hackl
Skuespillere: John Travolta, Kate Bosworth, Devon Sawa, Gil Bellows
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En mester og hans håndværkere sætter livet på spil højt oppe i luften for at beskytte elnettet, da et enormt og altødelæggende uvejr nærmer sig.

Life on the Line havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Life on the Line på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Life on the Line ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life on the Line stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life on the Line, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life on the Line er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar