Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Life Overtakes Me

Life Overtakes Me

14/06/2019 | Flixfilm

Se Life Overtakes Me på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: John Haptas, Kristine Samuelson
Skuespillere: Henry Ascher, Nadja Hatem, Mikael Billing, Karl Sallin
Spilletid: 39 min
Land: Sweden, USA
Sprog: Swedish, Ukrainian, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Som følge af traumer trækker hundredevis af flygtningebørn i Sverige sig fra livets usikkerheder ved at gå i en komalignende tilstand kaldet tilbagetrækningssyndrom.

Life Overtakes Me (Livet overvælder mig) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Life Overtakes Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Life Overtakes Me (Livet overvælder mig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life Overtakes Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life Overtakes Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life Overtakes Me (Livet overvælder mig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar