Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Life

01/04/2018 | Flixfilm

Se Life på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Ted Demme
Skuespillere: Eddie Murphy, Martin Lawrence, Obba Babatundé, Nick Cassavetes
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Efter en småsvindler stjæler fra en gambler, ender de to i samme fængsel, hvor de skal udholde hinandens selskab.


Se Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLife havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Life herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar