Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Life

01/04/2018 | Flixfilm

Life på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Ted Demme
Skuespillere: Eddie Murphy, Martin Lawrence, Obba Babatundé
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter en småsvindler stjæler fra en gambler, ender de to i samme fængsel, hvor de skal udholde hinandens selskab.

Life havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Life på YouTube.Se Life på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar